Over Dylan

Waar muzikale dromen werkelijkheid worden.

Met meer dan een half decennium ervaring bij BME Bookings, heeft de friese Dylan van der Feen zich ontpopt tot een veelzijdige en gepassioneerde muziekproducent. Zijn handtekening is terug te vinden in talloze nummers, zoals de bekende Nederlandse hits ‘Trek ’s Aan Die Trekzak’ van Snollebollekes en ‘Ik Ben Kachel’ van OBZ, evenals werken voor artiesten als Pascal RedekerAlexJeroen van Zelst en de Lawineboys.

Bij Dylan van der Feen Producties geloven we in het overstijgen van muzikale grenzen. Hoewel Dylan’s roots liggen in het creëren van onvergetelijke Hollandse hits en kroegmuziek, is zijn talent niet beperkt tot één genre. Zijn passie voor muzikale diversiteit strekt zich uit tot het produceren van HardstyleHouseCountry en meer.

Als je op zoek bent naar een producer die niet alleen ervaring en deskundigheid meebrengt, maar ook een frisse en innovatieve aanpak, dan ben je bij Dylan van der Feen Producties aan het juiste adres. Of het nu gaat om het verfijnen van een bestaand nummer of het creëren van iets volledig nieuwsDylan staat klaar om jouw muzikale visie tot leven te brengen.